Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.

IPMS ENGINEERING Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
GINOP_Plusz-3.2.1-21 A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül
29.883.800 ,-Ft
2023.12.20

Képzések részletes bemutatása:

 • Konfliktuskezelés 20 óra :
  Konfliktuskezelés programmodul célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni konfliktuskezelés módját és tudják a konfliktusokat a tanultaknak megfelelően alkalmazni, a gyakorlatok feldolgozásával az ”itt és most”–ból az „ott és akkor” -ra fordítani.
 • Stresszkezelés 16 óra:
  hogy a résztvevők megismerjék a stressz fogalmát, a stresszmodellt, technikáit és a stressz következményeit. Megismerjék a támogatói hálózatuk hatékonyságát.
 • Táblázatkezelés haladóknak 32 óra :
  Legyen képes egy táblázatkezelő program haladó szintű használatára: táblázat kialakításához és formázásához szükséges műveletek végrehajtása, matematikai képletek és függvények használata, diagramok készítése, pénzügyi műveletek végrehajtása.
 • Asszertív kommunikáció 20 óra :
  A résztvevők képesek legyenek felismerni a személyiségüket, valamint mások személyét és ennek megfelelően tudjanak hatékonyan, asszertíven kommunikálni velük. Megismerik a résztvevők a kommunikáció csapdáit, illetve hogyan tudják ezt elkerülni.
 • A Csapatépítés 20 óra :
  A résztvevők képesek legyenek megismerni önmagukat és csapattársukat. Hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni és a felmerülő problémáikat kezelni. Tapasztalják meg a csapatmunka, együttműködés, összhang, csoportszerepek fontosságát.